AK Parti'nin Bulancak'ta ilk aday adayı Karaoğlanoğlu oldu

Hamit Karaoğlanoğlu, 31 Mart 2024'te gerçekleştirilecek yerel seçimlerde AK Parti'den Bulancak Belediye Başkan Aday adayı olduğunu açıkladı.

Hamit Karaoğlanoğlu  yaptığı açıklamada; “1970 yılında Giresun’un Bulancak ilçesinde dokuz çocuklu bir ailenin beşinci çocuğu olarak dünyaya geldim. 1960’lı yıllardan itibaren Bulancak’ta esnaflık yapan aynı zamanda Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Bulancak ilçe teşkilatı kurucu üyeliği ve ilçe başkanlığı görevini yapmış bir babanın oğluyum.

İlkokulu Barbaros İlkokulunda, Ortaokulu Bayrampaşa Yeşil Cami Kur’an Kursunda Hafızlık eğitimi ile birlikte Eyüp İmam Hatip Ortaokulunda tamamladım. Küçükköy İmam Hatip Lisesinin ardından 1995 yılında Mısır El-Ezher Üniversitesi İslam Hukuku Lisans programından mezun oldum. 1997 yılında eşim Emine hanımla evlendim. İkisi kız biri erkek olmak üzere üç çocuk babasıyım.

İş hayatına eğitimimi tamamladıktan sonra 1997 yılında memleketim Bulancak’ta Karaoğlanoğlu İnşaat adıyla Yapı Market sektöründe başladım. 2016 yılında Giresun Piraziz Ramada Oteli iki ortağımla inşaa ederek Giresun turizm ve ticari hayatına önemli bir yatırımı kazandırmış olduk. 2010 yılından bu yana Karaoğlanoğlu İnşaat adıyla müteahhitlik ve taahhüt işleri alanında Bulancak ilçemizde gerek mimari yapısıyla gerekse yaşam alanıyla dikkat çeken büyük projelere imza attık.

2001 yılında Ak Parti Bulancak İlçe Teşkilatının kurucu yönetim kurulu üyesi olarak başladığım siyasi hayatıma 2004-2009 yılları arasında Bulancak Belediye Meclis Üyeliği, 2008-2013 yılları arasında ise Ak Parti Bulancak İlçe Başkanı olarak devam ettim. 2014 yerel seçimlerinde Ak Parti Bulancak Belediye Başkan aday adayı oldum. Bu yıllar arasında Ak Parti Giresun İl Genel Meclis üyeliği görevini başarıyla sürdürdüm.

Doğduğum, çocukluğumun geçtiği, sokaklarında koştuğum, bazen kavga ettiğim, gülüp oynadığım bu kadim, tarihi ve dokusu çok kıymetli İlçemize Belediye Başkanı olmak, her daim en güzeli en özeli hak eden kıymetli hemşerilerime hizmet etmek, benim için bir gençlik hayali.

Partimizin kuruluşundan bu yana bana kattığı siyasi tecrübe ve iş hayatım boyunca edindiğim bilgi, kazanım ve cesaretle; Sayın Cumhurbaşkanımızın tüm ülkemize kazandırdığı ve bir marka olmuş belediyecilik anlayışını ilçemizde bir adım daha ileri götürmek için tüm gayretimle çalışacağımı belirterek 2024 yerel seçimlerinde Ak Parti Bulancak Belediye Başkan aday adayı olduğumu kamuoyu ile paylaşmak isterim. 2024 yerel seçimlerinin ülkemiz için hayırlı olmasını diler, hepinizi saygı ve hürmetle selamlarım.” İfadelerini kullandı.