Başkan Şenlikoğlu'na imalı su kesintisi tepkisi!

"GİRESUN'DA HER ŞEY YOLUNDA MI?"

CHP’li Giresun Belediye Meclisi Üyesi Serdar Dilli, geçtiğimiz hafta sonu yaklaşık 16 bin nüfusun yaşadığı Teyyaredüzü Mahallesi’nin susuz bırakıldığını belirterek, Belediye Başkanı Şenlikoğlu’na ‘Giresun' da her şey yolunda mı?’ diye sordu.

Cumhuriyet Halk Partisi Giresun Belediye Meclisi Üyesi Serdar Dilli, “Giresun’da Her Şey Yolunda” sloganıyla çok yönlü tanıtım yapan Giresun Belediye Başkanı Aytekin Şenlikoğlu’na Giresun’da hiçbir şeyin yolunda olmadığı mesajı verdi.

Başkan Şenlikoğlu'na, Giresun' un ve Giresun halkının sorunlarıyla ilgili sık sık eleştirileriyle dikkat çeken Belediye Meclis Üyesi Dilli, “Giresun halkını susuz bırakıp, hiçbir şey olmamış gibi davranılması büyük saygısızlıktır.” dedi.

Teyyaredüzü Mahallesi’nin de susuzluktan nasibini aldığını belirten Dilli, sosyal medya hesabından;

 “ Sayın Başkan 'Giresun’da her şey yolunda' dediniz ama hiçbir şey yolunda değil.16 bin nüfusu olan Giresun’un en büyük Mahallesi Teyyaredüzü hafta sonu iki gece su sorunu yaşadı. Teknolojinin bu kadar ilerlediği bu dönemde sular neden kesiliyor? Bunun sebebini Teyyaredüzü halkına açıklar mısınız”? paylaşımında bulundu.

CHP Giresun su kesintisi içme suyu