Belediye sahip çıkmadı, o aday kolları sıvadı

Anavatan Partisi Giresun Belediye Başkan Adayı Semih Nefes, Giresun Belediyesi tarafından yapılan beton ve tadilat işleri sonrası ortadan kaldırılmayan molozları kendi ekibiyle birlikte temizledi.

Anavatan Partisi Giresun Belediye Başkan Adayı Semih Nefes, İnönü Caddesi'ne belediye tarafından yapılan 1 metrelik beton ve tadilat sonrası temizlenmeden bırakılan molozlar nedeniyle belediye ekiplerinin temizlik yapmamasını eleştirdi.

Ayrıca başkan adayı Nefes, kendi ekibiyle birlikte küreği alarak molozları temizledi.

Nefes, konu ile ilgili yaptığı açıklamada, “6 gün önce, İnönü Caddesi'ne belediye tarafından atılan 1 metrelik beton, tadilat sonrası temizlenmeden bırakılan molozlar nedeniyle günlerdir trafikte zorluk yaşanmasına sebep oldu. Günlerdir dolmuşlar ve trafikteki araçlar, kavşakta bulunan molozlar yüzünden sorun yaşamaktaydı. Belediye ekiplerine şikâyetimiz halinde bile hala temizleme çabası göstermeyerek bizi mağdur ettiler. Biz de kendi çabamızla ekibimizle birlikte çözüm bulduk, Biz ne kürek tutmaktan, Nede çalışmaktan utanmayız, Konu Giresun ise biz her zaman çalışırız" dedi