Toplum Ruh Sağlığı Merkezi Üstün Başarı Belgesi İle Ödüllendirildi

Toplum Ruh Sağlığı Merkezi , danışanları ile birlikte gerçekleştirdiği başarılı çalışmalarından dolayı hastane yönetimi tarafından düzenlenen bir törenle Üstün Başarı Belgesi takdim edildi. Törene Giresun Belediyesi Başkan Vekili Dr.Taner Yazıcı, Başhekim Doç. Dr. Fazıl Kulaklı, başhekim yardımcıları Dr.Öğr. Üyesi Ayşe Elif Bayar, Dr. Merve Kavraz, sağlık bakım hizmetleri müdürü Nuray Yılmaz katıldı.

Tören öncesinde Giresun Belediye Başkan Vekili Dr.Taner Yazıcı ve hastanemiz yöneticilerimiz Toplum Ruh Sağlığı Merkezi danışanlarının ürettiği sanatsal ürünleri ve el yapımı ürünleri incelediler ve Toplum Ruh Sağlığı Merkezi faaliyetleri hakkında Halk Eğitim Merkezi hocalarımız ve Psikiyatri Uzmanları Dr. Öğr. Üyesi Fatmagül Helvacı Çelik, Uzm. Dr. R. Murat Uçak, Uzm.Dr.Nihat Uçar'dan bilgi aldılar.

Sonrasında Toplum Ruh Sağlığı Merkezi danışanlarından oluşan koro Halk Eğitim Merkezi hocaları eşliğinde mini bir konser verdi.

Toplum Ruh Sağlığı Merkezi danışanlarına gerçekleştirdikleri başarılı faaliyetlerden dolayı Giresun Belediyesi başkan vekili Dr. Taner Yazıcı tarafından Teşekkür Belgeleri takdim edildi.

Yine Giresun Belediyesi başkan vekili Dr.Taner Yazıcı ve Başhekim Kulaklı, Toplum Sağlığı Merkezi'ne Üstün Başarı Belgesini Merkez adına Dr. Öğr. Üyesi Fatmagül Helvacı Çelik'e takdim etti. Ardından Toplum Ruh Sağlığı Merkezi çalışanlarına ve Halk Eğitim Merkezi hocalarına Başhekim Doç.Dr.Fazıl Kulaklı tek tek teşekkür belgesi takdim ederek,"Kuruluşundan bu yana çok yol kat ederek ,danışanların aldığı sağlık hizmeti ve gerçekleştirilen faaliyetler için teşekkür ederim." dedi.